KOMPETANSESTUDIO I YOGA & PILATES, OSLO VEST SØKER VEKSTPARTNER EVT NY EIER

 

Processing your request, Please wait....
Telefonnummer92 29 24 64
FylkeOslo
Husleie39000
Kvadratmeter lokaler390
Selveid næringseiendomNei
Antall ansatte1
Etableringsår2004
Organisasjonsnr997914023
Bedriftens nettsidehttp://www.balancestudio.no
Regnskap tilgjengeligJa
Omsetning1-5 mill
ResultatNull
Overtagelses strategiSelges helt
Kan flyttesIkke relevant

BALANCE yoga & pilates AS er et kompetansestudio som ble etablert i store, lyse lokaler (ca 390 kvm) på Majorstua i 2003 / 2004. Lokalet består av 2 saler på henholdsvis 115 og 145 kvm, i tillegg til stort fellesareal med direkte utgang til hage med fontene.

Studioet er i affiliate partnerskap med en av USAs største og mest seriøse, sekulære yogakjeder, YogaWorks, og utdanner instruktører i samarbeid med dem. Som en del av partnerskapet inngår inkludering i YogaWorks annonsekampanjer på nett og i internasjonale tidsskrifter.

Det er hittil sertifisert ca 160 instruktører på grunnkurset, og ca 30 på profesjonsstudiet, alle godkjent av International Yoga Alliance. Det er tilsvarende samarbeid med Balanced Body Pilates, også USA, hvor det er utdannet ca 50 pilatesinstruktører, sertifisert og godkjent av Pilates Method Alliance.
Kjernevirksoheten er utdanning og internasjonal sertifisering av yoga- og pilatesinstruktører, samt drift av studio på Majorstua. Kundeporteføljen er på ca 3500 personer.
Siden oppstart har hovedfokuset vært på tilrettelegging av infrastruktur og utvikling av fagkompetanse i henhold til internasjonal standard. Det undervises i ca 35 faste klasser ukentlig. Klassene er rettet mot ulike nivåer og livsfaser, fra klasser fokusert på ryggproblemer og stressreduksjon, til styrke- og kondisjonsklasser. Det tilbys også introkurs, helgekurs, workshops, privattimer og duotimer. I tillegg er det organisert treingstilbud i bedrifter som blant annet Klima- og Miljødepartementet og Blindeforbundet.
Ca 40 internasjonalt sertifiserte yoga- og pilatesinstruktører er tilknyttet studioet som selvstendige. Mange av instruktørene er i tillegg profesjonelle dansere, eller har annen hlsefaglig kompetanse.

Kunder og drift administreres gjennom systemet MindBody online. Her kan også kundene melde seg på klasser og kurs, samt foreta nettbetaling. Nyhetsbrev og kundekommunikasjon foregår gjennom onlinesystemet Constant Contact.

ANNEN INFO:
Omsetning 2015: Underkant av 2 mill.

Kan passe for person(er) med drift- og markedsføringskompetanse som en investeringsmulighet i et voksende marked.

Evt som strategisk tilskudd til annen helsevirksomhet. Deler inngang med legekontor. Flere ledige beandlingsrom vegg i vegg med lokalet.

Kan også passe for en gruppe instruktører som vil drive for seg selv.

Det er stort vekstpotensiale i eksisterende lokaler.
Nåværende eier stiller seg disponibel som deleier eller ansatt hvis ønskelig.

Listing ID: 96257bda6797bd00