Aksjeselskap med unik Netthandel med kickbackløsning selges grunnet tidsmangel

NOK 200,000

Processing your request, Please wait....
Telefonnummer99620655
FylkeHordaland
Selveid næringseiendomNei
Etableringsår2018
Bedriftens nettsidehttps://grasrotdeal1.no
Regnskap tilgjengeligJa
Omsetning<1 mill
ResultatNull
Overtagelses strategiSelges helt
Kan flyttesJa

Selger “nyetablert” virksomhet grunnet tids og kapitalmangel for videre ekspansjon.
Det er brukt mye tid og midler til å få på plass en unik netthandelsløsning som kan brukes til samarbeid med alt av foreninger/lag og hvor det er integrert en egen kickbackløsning. Selskapet hadde en svært positiv utvikling i 2019 og mange prosjekt på gang i 2020 med både lag,klubber og foreninger . Vi lå godt an til en tredobling av omsetning fra 2019 men så har den ene nedstengingen etter den andre i 2020 grunnet covid19 gjort til at alt har blitt satt på vent. Men når samfunnet åpnes opp igjen så er det destod større muligheter for kraftig ekspansjon.
Selskapet selges med eget varelager stort sett bestående av Gaveesker med sokker i god bambuskvalitet. Har også registrert egen merkevare som selvsagt følger med i salget. Der kan også følge med flere attraktive domener på kjøpet.

Netthandelen er bygget rundt Magento2 versjonen som er svært fleksibel og brukes av alle de store nettbutikkene. Det er muligheter for å legge inn alt man måtte ønske av vare i netthandelen og egne sider for lag/foreninger lages enkelt.

Ta gjerne kontakt for flere spørsmål og ideer for videre utvikling av selskapet, har mange ideer som vi dessverre ikke får gjennomført grunnet kapitalmangel.
Selskapet er perfekt for personer med god IT kunnskap og som har en viss forståelse for bruk av Google ad markedsføring.

Potensialet på kort og lang sikt for selskapet er stort!

Listing ID: 4496032357246667