Nettbutikk med hunde/katte produkter til salgs

NOK 350,000

Processing your request, Please wait....
FylkeAkershus
Selveid næringseiendomNei
Regnskap tilgjengeligJa
Omsetning1-5 mill
ResultatNull
Overtagelses strategiSelges helt
Kan flyttesJa

Ønsker du å drive for deg selv? Nå har du muligheten til å kjøpe en nettbutikk som selger hunde/katteprodukter.

Vi har for salgs ett større varelager med hunde/katte produkter.
Varelageret består av forskjellige leker, klær, pleieprodukter og noe mat produkter. Alt av ukurant er tatt ut av lageret i dag.

Lagerverdien er ca 250-300 000 innkjøpspris. Varetelling gjøres før salget gjennomføre for å få eksakt pris.

Litt om nettbutikken
Nettbutikken er i dag operativ og er satt opp i opencart, det er påbegynt ny nettside i prestashop, da med nytt design og flere moduler. Men man kan flytte nettbutikken til hvem plattform man selv ønsker enkelt, vi kan også være behjelpelige med dette.

Nettbutikken har vært på markedet i over 7 år, kun med to forskjellige eiere!

Butikken har den siste tiden lidd av at nåværende eiere har for mye å gjøre i sine andre selskaper, dette er også grunnen til at man ønsker å selge sånn at nettbutikken kan gjenoppstå med den oppmerksomheten den fortjener.

Markedet for salg av katt/hunde produkter er ett godt marked og avansen er bra på alle produkter man selger. Det er også ett stort potensiale i nettbutikken hvis man ønsker å øke volumet på antall produkter og ved å åpne en “lokal” butikk for henting av varer og åpne salgsdager.

Med i salget følger varelager, ferdig oppsatte nettbutikker, leverandørlister og domener. Vi vil også være behjelpelige i starten med opplæring og tilgjengelig for spørsmål etter salget for de som trenger dette.

Listing ID: 107593fc40b82ef3