Moderne plantebasert Juice- og SmoothieBar. Lokalisert midt i Oslo Sentrum, til salg (også mulighet for å leie)

 

Processing your request, Please wait....
KontaktpersonHana Shala
Telefonnummer95304704
FylkeOslo
Selveid næringseiendomNei
Etableringsår2020
Organisasjonsnr825 435 662
Regnskap tilgjengeligJa
Omsetning<1 mill
ResultatPostiv
Overtagelses strategiSelges helt
Kan flyttesNei

Om selskapet:
Baren er lokalisert i Mandalls gate 18, dette ligger i Oslo sentrum, mellom teaterplassen og Bjørvika. Selve lokalet er i inngangspartiet til byens nye kampsport og treningssenter, Grip Gym. Selskapet er selvstendig fra gymmet og har åpenhet for alle. Baren og senteret har et godt etablert partnerskap.

Selskapet har vært drevet av og på i tre måneder, på 30 % kapasitet. I løpet av denne tiden så har det kun blitt solgt for medlemmene av gymmet. I baren har det vært gjort utvikling av selskapet og testing av ulike oppskrifter. Flere dager har det vært holdt stengt og uten fulle arbeidsdager. Gode nyheter er at selv med lav drift, så har det vist at det er mulig å ende opp med profitt. Overtaker(e) kan fortsatt få tilgang på tall for 30 % drift. Dette er en grunn til at selskapet blir solgt til en lavere pris, og fordi baren trenger utvikling på flere forskjellige aspekter. Eksempelvis som det å gjøre seg kjent for resten av byen. Baren er klar til å overtas, vi ønsker at dette skal skje innen noen få måneder. Dette er grunnen til senket pris på bedriften.

Både driftskostnadene og leien er lav, grunnen til lav leie er ett tett samarbeid med gymmet. Selskapet har hatt kontakt med bedrifter som er interessert i å danne partnerskap. Dette kan gås mer i dybden på i et eventuelt møte.

Lokalet:
Det første man ser da man kommer inn, er juice- og smoothie baren. Det gjør det mulig for alle å kunne kjøpe, uten noen forpliktelser til gymmet.

Baren er omringet av flotte vinduer fra gulv til tak. Vinduene er med på å gi naturlig lys, spesielt under sommer tider, da solen lyser opp hele lokalet. Baren blir godt eksponert for forbigåere, kontorbygg, boliger og ligger ved Norges største bussterminal, som er sentralt punkt i Oslo.

Baren gir en gledelig atmosfære og med et autentisk interiørdesign. Baren har fått positiv respons på utseende. Kundene setter stor pris på at de kan føle liv og puste dypt når de kommer inn. Nye eiere vil ha stor frihet til å dekorere barens interiør og eksteriør slik de ønsker. I inngangsdøren kan logo til virksomheten klistres på hoveddøra, og skilt av bedriftens navn festes på bygget på utsiden av baren.

(Bilde: 4) Prosjekt Schweigaards gate 41-51 -næringsbygg. Dette er et prosjekt som Bane Nor har sendt forslag til plan- og bygningsetaten om å kunne fullføre. Det vil utføres i gaten der juicebaren ligger og skal ha et utseende som ligner på gatene i Bjørvika. Dette vil etaten legge ut til høring slik at naboer og andre parter blir hørt i løpet av vinter/vår 2022. Hvis det blir vedtatt, satser de på å gjennomføre tiltaket så raskt som mulig etter vedtaket. Under forutsetning om at Bystyret vedtar forslaget antar de at byggingen kan starte i løpet av 2023.

Baren har vært egnet som take away, men det kan lages plasser utenfor baren (illustrasjon på bilde nr 4). I lokalet er det 4 barstoler knyttet til juice baren, som er for kun medlemmer. Selveste gymmet har flere sitteplasser lenger inn i bygget, som kan benyttes til å sette seg ned og nyte juice- og smoothies.

Kundebasis:
Det er registrert ca. 400 medlemmer på gymmet for øyeblikket. Før restriksjonene var tallet på rundt 600 medlemmer, det er forventet økning etter lettelsene. Med treningsøkter og harde kampsport timer er det rush. Etter en lang treningsøkt er det næring kroppen har behov for. Det er stor mulighet for at folk vil si ja til en smoothie etter trening. Spesielt når det blir tilbudt på proteinrike, ferske samt sunne juice-og smoothie alternativer.

Baren er omringet av flere kontorbygg. Fra kl. 06.30 – 09.30 er det mye trafikk i gaten der baren ligger, ettersom folk er på vei til jobb. Her er det stor sannsynlighet for at folk kjøper kaffe, smoothie eller frokost før arbeidsdagen starter. På andre siden av baren ligger Teaterplassen som er en plass fylt med andre kafeer og restauranter. Teaterplassen er en veldig populær plass for de lokale i området. Spesielt om sommeren er Teaterplassen fylt med mennesker som er potensielle kunder.

Kontorer og plasser i området: Skatteetaten, Schala partners, PIA GSA, Vy, Adam og Eva frisørsalong, Bane Nor, Gjensidige forsikring, Teaterplassen(restauranter og barer), Bjørvika Apartments – samme bygg og Grønlandstorget.

Utvikling:
Baren har kapasitet til å presse flere hundre liter med juice om dagen. Plassen kan brukes som en produksjonsstasjon, som kan transportere ut varer til enten restauranter, kafeer, hoteller, dagligvarebutikker etc., eller skape sitt eget varemerke. Baren har to industrielle kaldpresset juicemaskiner som er egnet til til å kunne produsere juice 24t i døgnet. Her det mange muligheter for å utvide virksomheten.
——————————————
Vi ønsker at baren blir tatt over så fort som, og vi ser frem til å møte potensielle overtakere. Ikke nøl med å kontakte oss for mer info!

Listing ID: 67161d62f5159b92