LITEN BEDRIFT-GODT POTENSIALE

 

Processing your request, Please wait....
KontaktpersonRoar Koksvik
FylkeMøre og Romsdal
Selveid næringseiendomNei
Antall ansatte1
Etableringsår2009
Organisasjonsnr994 227 173
Bedriftens nettsideoletta.no
Regnskap tilgjengeligJa
Omsetning<1 mill
ResultatPostiv
Overtagelses strategiSelges delvis
Kan flyttesJa

STRIKKETEKSTILER AS
TIL SALGS

Drømmer du om egen bedrift eller ønsker å utvide din virksomhet? Nå har du sjansen til å få en flying god start med kjøp av Strikketekstiler As .

Pga annet engasjement må jeg selge engrosdelen av mitt hjertebarn gjennom mange år.

Ønsker du nye utfordringer, utvide din eksisterende virksomhet kan dette være det riktige.

Strikketekstiler As leverer våre varer til virksomheter over hele landet, samt noe eksport. Følgende bransjer kjøper varer av oss: gave & interiørbutikker, garn og husflid, museer, gårdsbutikker, suvenirbutikker og sportsbutikker.

Vår engrosdel består av 3 varegrupper.

FERDIG STRIKKA VARER
all strikk leveres i 100% merinoull, og er håndstrikket av en leverandør. Vi leverer sokker, votter, luer, pannebånd, pulsvarmere, ullgensere og ullbukser (kun barn)fra nyfødt til voksen.
Potensiale: ligger i å utvide med nye design og varianter. Kundetilpasset design i små volum er også mulig.Stort potensiale med økt salgsinnsats.

HVITT/HVITT
Vi selger i denne gruppen duftposer, tall.dempere, brød og frokostbrikker med tekst, servietter, brikker, løpere og duker.
Mange av produktene er bygd på norske tradisjoner.
Potensiale: ligger muligheter i nye design, kundetilpasset designs, muligheter for mindre volum. Storselgeren er duftposer som med «turistmotiv» og evt. andre størrelser på posene vil kunne gi en god omsetningsøkning.

HANSEN KUNSTHANDWERK.
Fra gruppen selges såper i mange varianter og figurer med innhold av sauemelk. Tilbehør som såpeskåler etc. En god del av varene fra denne leverandøren er inspirert fra sau. Tøfler og kosedyr, duftposer og annet tilbehør.
Dette er ett forholdsvis nytt agentur som etter noen få år begynner å få fotfeste hos de av våre kunder som har prøvd produktene.
Leverandøren leverer kataloger med ett stort utvalg som kan brukes til innsalg og sendes aktuelle kunder. Leverandøren har stort lager og leverer raskt noe som gjør at vi ikke trenger sitte med stort varelager.

Vi mener at alle våre 3 varegrupper har ett meget godt potensiale med riktig salgsinnsats og oppbygging av egen hjemmeside.

Vår salgsinnsats har vært begrenset med 1 agent i deler av landet og egen salgsinnsats i Møre og Romsdal, samt at vi har deltatt på messen 1-2 ganger pr.år.

Med økt salgsinnsats ute hos kunder over hele landet, bør det være mulig å minst doble omsetningen

Følgende selges.
-Innmat i AS eller hele AS.
-Kurant varelager.
-Kundelister med detaljert opplysninger om de største kundene.
-Leveradnøravtaler med erfaringsoverføring.
-Opparbeidet godwill.

Økonomisk stilling: Vi anbefaler å se på proff.no for deretter å komme tilbake med spørsmål om økonomiske forhold.

For nærmere informasjon ta kontakt på rkoksvik@online.no elller sms 90014758. Er tilgjengelig på telefon: tir og fredag mellom 9-16 og alle dager kl18-21.

Listing ID: 8165bb0d4abda55e

10. October 2018 12:18

8181 days, 16 hours