Interesse for film, video og fotografi?

NOK 750,000

Processing your request, Please wait....
KontaktpersonLars C. Krogenæs
Telefonnummer40203010
FylkeAkershus
Husleie15000
Kvadratmeter lokaler180
Selveid næringseiendomNei
Antall ansatte3
Etableringsår2016
Organisasjonsnr916952333
Bedriftens nettsidehttp://www.scanfilm.no
Regnskap tilgjengeligNei
Omsetning1-5 mill
ResultatPostiv
Overtagelses strategiSelges helt
Kan flyttesJa

Scanfilm.no digitaliserer film, video og bilder for både bedrifts og privatmarkedet. Scanfilm har kanskje markedets beste filmscanner fra filmfabriek.nl som skanner 8mm og 16mm film i enestående kvalitet i Full-HD. Maskinen kan også enkelt oppgraderes med nytt 4K kamera, dersom det er ønskelig.

Vi har videospillere for digitalisering av “alle” formater som har vært på markedet siden 70-tallet, samt en rekke maskiner i reserve, dersom noen skulle svikte etterhvert. Dette sikrer kort leveringstid og effektiv produksjon.

Nikon Super Coolscan 5000 ED Film Scanner, Epson V.750 pro og Reflecta DigitDia 6000 for skanning av lysbilder, negativer og papirbilder.

En rekke PC’er spesialbygget for de forskjellige oppgavene for effektiv arbeidsflyt.

Hjemmeside og utstyr selges samlet, klart til overdragelse etter avtale. Full opplæring vil bli gitt. Etabler eget AS og sett i gang med en meget innbringende bedrift i en spennende bransje.

I salget inngår fremleie av salgs/produksjons lokale på 180 m2 frem til 31. mars 2019, med rett til å fornye leien for ytterligere 3 år. Lokalene er i Biltemabygget på Rud i Bærum. Vi har kunder fra hele landet, med hovedtyngde på kunder i Oslo-området, og særlig fra Asker, Bærum og Oslo Vest med et meget kjøpekraftig kundegrunnlag. Leie inkludert fellesutgifter og 3 parkeringsplasser utgjør rundt ca. 15.000 eks mva.

Fordeler / muligheter:
Her får man muligheten til å overta en nøkkelferdig bedrift uten behov for ytterligere investeringer. Det ligger mye potensiale i eksisterende drift. Det er i dag 3 ansatte i bedriften. Daglig leder som slutter ved et salg, og 2 deltidsansatte som jobber noen kvelder/lørdager.

Dagens konsept fungerer godt, men ny eier kan tilpasse dette i forhold til ny eiers ambisjoner. Scanfilm.no markedsfører seg i dag utelukkende via hjemmesiden og google adwords, samt gjennom jungeltelegrafen og kunder som anbefaler våre tjenester til venner og familie.

Pris- og verdivurdering:
Verdivurderingen på 750.000 er satt med fokus på kvalitet på produksjonsutstyr og inventar og har stort potensiale i videreutvikling for en ny engasjert eier. Det hele selges som en virksomhetsoverdragelse og er dermed fritatt for mva.

Bakgrunn for salg: Endrede prioriteringer

Listing ID: 9425910438f26d67